Even voorstellen

Door mr.DJ95 op dinsdag 29 oktober 2013 12:00 - Reacties (2)
Categorie: -, Views: 2.474

In deze tweakblog wil ik gaan schrijven over alles wat met IT te maken heeft en wat ik tegenkom in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Even in het kort over mezelf;

Ik ben 18 jaar oud en heb een 2 jarige opleiding tot ICT beheerder gedaan op met MBO collega Hilversum, hierna besloten te gaan werken bij een relatief kleine maar hard groeiende IT detacheerder.

Mijn rol als support-engineer is ondersteuning bieden aan klanten en gebruikers, dit gebeurt met verschillenden systemen. Ik ben zelf erg thuis in windows 7, 8, windows 2008, 2012 en Mac osx vanaf Lion. Mijn specialiteiten liggen echter bij mobile devices zoals android, IOS en Windows Phone.

Ik ben hard aan mijn Certificeringen aan het werken, in 2013 wil ik ITIL V3, 70-680 en 70-685 hebben gehaald.

Buiten mijn werk ben ik ook bezig met IT, ik test verschillende custom roms voor de Galaxy S4 en Iconia tab a500. Thuis heb ik een omgeving draaien op basis van server 2012 met Exchange 2013 en ik maak gebruik van Windows 7 en 8 clients die door het huis staan. Overal waar ik heen ga komt mijn early 2013 macbook pro retina met mij mee zodat ik overal nog even wat kan doen.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar nieuwe muziek, dit verschilt van House (EDM) tot hardstyle en sinds kort toch Hip-Hop.
Ook kijk ik (erg) veel films, die stream ik van mijn NAS af met 4TB opslag.
Dit varieert van super droge stoner movies zoals "dude where is my car" tot aan Iron man en de serie under the dome.

Als hobby/bijbaan ben ik DJ, ik draai ik wat grote clubs in Almere en ben momenteel hard aan de weg aan het timmeren met boekingen en producties, een website is in de maak.

Verder sport ik 2 keer in de week en dat is s'winters in de sportschool en zomers mits het waait Windsurf ik graag op het gooimeer en op zee.